tirsdag, juli 28, 2020

Dagbok 2020: 28.juli









Klokka er 19.30, temperaturen ute er + 23,5 grader C. Det er nydelig vêr, lettskya og sol av og til. Temperaturen er berre deilig.
Det vart ein litt forunderleg dag. Eg var oppe i skikkeleg tid og reiste på trening i Marit sin bil til klokka 11. Eg skal trene på torsdag også, men då reiser Marit nedover til dottera. Etter trening fylte Marit bensin, men så køyrde vi heim. Det vart ei god pratestund i bilen i dag også- heilt til Margrete kom. I går sende eg henne ei melding og inviterte henne på sushi i Volda i dag. Det passa bra for ho skulle hit og kjøpe eit badekar.
Vi vart sittande lenge å prate her hos meg, vi har ikkje vore så mykje i lag i sommar så vi hadde mykje å ta att. Ut på ettermiddagen tok vi turen til Volda og kaféen der. Der var det ein plakat der det stod: Stengt i dag.
Vi tok ein sving bort til Kinarestauranten- der hadde dei ferie. Neste stopp var Marias, og der var det liv. Vi bestilte vi kebabrullar med chips. Eg trur det er den største porsjonen eg har ete på kafé nokon gong. Det heldt hardt men eg fekk i meg det meste. Til dessert kjøpte vi cappuccino.
Det var meininga at eg skulle spandere, men Margrete var snar å betale. Så no må vi finne ein sushi-dag - såpass eg kan få gjort opp for meg. Eg kom heim så eg fekk med meg dagsnytt, men eg er framleis overmett og lurer på om eg må slakke ut beltet eit hakk. Trur vi må vente litt med den sushien i alle fall. Akkurat no frister den ikkje. Eg har ikkje vore ute i hagen i dag, men no skal eg ta meg ein tur og sjå å finne noko å ta bilde av.
Der er ein del plommer på trea.

Må snart ein tur på VØR

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 29.april

 Klokka er no 18.30, temperaturen ute er + 11 grader, det er mest overskya, men opplett og solstreif. I dag har Rasmus og eg vore heime ålei...