onsdag, mars 20, 2019

Dagbok 2019: 20.mars

Dette er mitt nye prosjekt-ein genser til meg sjølv. Noko av garnet fekk eg til jul, noko har eg kjøpt sjølv-på NILLE.


Klokka er 18.30, temperaturen ute er ca. +6 grader C, det er overskya og litt regn.
Eg kan ikkje anna seie enn at eg lever eit spennande og farleg liv for tida. 
I dag vakna eg tidleg, som vanleg, og fekk styrt med litt av kvart før eg for på spanskkurs. I pausen kom dei frå radio Volda og ville intervjue oss, om kva syn vi hadde på lokale problem, men eg drog meg fort ut av debatten, for Terje Kjøde hadde litt meir å tilføre enn eg. 
Einar var i Ørsta/Volda i dag og intervjua diverse personar, etterpå kom han hit til meg og vi åt sein middag i lag. 
Etter at han hadde reist fann eg ut at eg skulle fylle bensin på bilen, og etter at eg hadde sjekka korleis eg skulle opne tank-loket køyrde eg ned på Shell og fekk opplæring. Så parkerte eg ved Spar og gjekk ned på Amfi og kjøpte garn. Då eg var på veg å krysse vegen på fotgjengerovergangen skjedde noko eg ikkje kan forklare-eg tryna i asfalten, bokstavleg talt. Eg kan ikkje forstå kva som gjorde det for der var ingen ting eg kunne snuble i. Men eg var rask på beina-med munnen full av blod. Det var nokre damer som var ute og lufta hund og dei bedyra at tennene var på plass, det er lippa som har fått det, og blør gjer eg framleis. Vondt er det også. Men det er berre å svelgje unna. Det er på høgre sida av munnen. Resten av kroppen er uskadd- Det er truleg eit hol på innsida av lippa, så eg blir sikkert ikkje så vakker å sjå til med det første.  Men det kunne ha vore verre. Eg er glad for at eg åt så godt til middag for det går vel ei stund før eg kan ete. Det er no paradoksalt at eg skal skade meg mens eg går!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...