lørdag, oktober 14, 2017

Dagbok 2017: 14.oktober


Klokka er 17.50, utetemperaturen er + 10 grader og det har vore nesten samanhengande regnbyger i heile dag.
Det har vore ein stille og roleg dag i pensjo-heimen. Nils var veldig sløv og trøytt heilt frå morgonen av. Det var ein relativt livleg dag i går, og då var han nesten i 100 ei stund, så det vart ein liten reaksjon i dag. Slik eg forventa. Men som vi plar seie etter slike dagar: Det var no kjekt så lenge det varte. I dag sov han mykje før middag, så eg sat lenge stille, strikka, festa trådar og høyrde lydbok.
Eg ville ha meg ein tur på nærbutikken, for mosjonen sin del og fordi eg trong diverse varer. Eg gjekk ned, men opp att fekk eg sitte på med nokre naboar frå Olavsgata, som køyrde meg heilt til døra. Det var i grunnen godt, for eg har ein tendens til å handle for mykje, slik at det blir tungt å bere.
Eg laga ein lettvint middag då eg kom heim, og etter at vi hadde ete, sovna Nils igjen og sov heilt til HBO kom og vi vart varsla :"Det ringer på...døren" frå anordninga i kroken.
Så laga eg kaffi, og Nils åt prinsessekake attåt. (Eg tok berre eit bitte lite stykke). Han kvikna litt då han fekk kaffi, men fekk også to "kvikkisar", så no held han seg nok vaken resten av kvelden. Det minner om slik han vart etter den turen vi hadde til legesenteret-då var han "sløv" i fleire dagar etterpå.
Eg har ikkje fått gjort anna enn vanleg husarbeid i dag, det er ikkje vêr til å gjere noko ute. Men alt er no betre enn at det kjem snø ! Håper på eit mildt klima denne vinteren også
Laurdagskvelden er det mykje å sjå på TV-eg for min del synest "Stjernekamp" er det mest spennande.
I morgon ventar vi besøk av Einar og Audun -og det ser vi fram til.
Vêr-bilda tok eg trå trappa vår klokka 18.10. Blitzen gjekk av, så det vart litt annleis fargar enn slik det verkeleg er.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...