onsdag, august 23, 2017

Dagbok 2017: 23. august.

Klokka er 21.10, temperaturen er + 13 grader C og det har vore ein fin dag med sol og litt vind, fint arbeidsvêr med andre ord. I dag hadde eg ikkje så store planar, men skulle no slå skråninga. Då fann eg ut at eg først kunne ta og demontere den store, tretti år gamle granbuska som eg var mektig lei av. For å seie det kort så visste eg ikkje kva eg gav meg ut på. Det var forferdelig mykje meir arbeid enn eg hadde tenkt. Tok ut kompostkverna og tenkte eg skulle male opp greinene etter kvar. Ja, det kan de tru. Eg trudde treet hadde EIN stamme og greiner som gjekk rett ut osb. Det stemte ikkje. Jobben tok det meste av dagen, men no er eg komen så langt EG kan komme. Eg let bilda tale for seg. Men eg skal innrømme at eg likar slikt arbeid uansett.




I dag før middag  hadde vi besøk av Solfrid kreftkoordinator, det er alltid kjekt når ho kjem innom. Ho er ein kapasitet på sitt område. Helsa til Nils er nokså stabil,  i tillegg til det vanlege har han hatt plager med magen, det kan vere på grunn av strålinga. Appetitten er bra og han er ikkje fullt så låk i foten som før. Vi håper at strålinga har den forventa effekten. Sjølv om eg er mykje ute, så får han både mat og stell, og sidan han er kvikkast om  kveldane sit vi ganske lenge oppe og ser TV, blant anna. No kjem det ingen HBO om morgonen, så vi kan sove til vi vaknar. Morgonfuglar er vi ikkje.
No skal vi sjå valsending på NRK 1. Eg fekk forresten kort frå Erna i dag.
Og i dag går hundedagane ut.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...