søndag, mai 22, 2016

Bok nr.33 - 2016: Et hardt slag

Et hardt slag
Den 15. lydboken i Jan Mehlums serie om Svend Foyn byr på en forrykende fortelling om et livsfarlig spill. 
På selveste 17. mai rystes den fredelige småbyen Tønsberg av et brutalt attentat midt i byen. Svend Foyns datter trekkes inn i anslaget gjennom kjæresten hun har truffet i Berlin, og mye tyder på at noen er ute etter henne. Samtidig forsvinner hennes kjæreste sporløst, og politiets hovedmistenkte ber Foyn om hjelp. Et farlig spill pågår, et spill der sannhet og rettferdighet er ofrene.
Sven Foyns jakt på sannheten blir ingen vanlig etterforskning, men en utfordrende reise i tid og rom. Saken bringer ham i kontakt med en politimann med uforståelig agenda, en sannhetssøkende maler i en spansk landsby, en avdanket overrettssakfører og en vakker advokat i Buenos Aires – alle er de brikker i et livsfarlig spill.
«Et hardt slag» er lydbok nr. 15 i Jan Mehlums serie om Svend Foyn.
..........................................................................
Dette er ikkje verken eit litterært eller "kriminelt" meisterverk. Men det er god og lett underhaldning. Eg har lese dei fleste bøkene om Sven Foyn og hunden Hulda, så dei er gamle kjende. Eg likar stilen, humoren og sleivesparka i bøkene.

1 kommentar:

solveig sa...

Denne står øvst på leselista mi. Gler meg til humoren og sleivsparka!

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...