mandag, august 03, 2015

Dagbok 2015: 3.august

Klokka er 21.30. Temperaturen er +14 grader og det er overskya og opplett. Det har rett nok vore nokre regndropar i løpet av dagen. No er vi alle samla, med unntak av Nils som måtte på eit møte i SV.
Alle sov lenge i dag, det var vel Nils og eg som var først oppe. Alle "mannfolka" for på sjøen, så Wenche og eg var heime åleine. Vi slappa av, men Wenche strikka mens vi prata, det gjorde ikkje eg.
Karane kom att med ganske mykje makrell, og så vart det middag i ein fart. Vi hadde kokt makrell i går, den blei servert kald i dag, med rømme og agurksalat; det var den eine retten. Elles var det varm nykokt makrell, pizza frå i går og fiskepinnar på menyen. Til dessert åt vi opp resten av gulrotkaka. 
Eg sov dårleg sist natt, så eg la meg ut på altanen og sov middag der. Rasmus og Ingar var ein tur ned på Velle skule og sparka fotball. Elles styrer gutane med diverse spel etc. Og slik går no dagane.
Vi gratulerer Solveig og Øystein med 30-års bryllaupsdag. Dei feirar dagen i Nice.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 27.mars

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 9 grader, men det er overskya i dag, så det er ikkje så fint som det var i går. Eg sov godt sist na...