fredag, februar 27, 2015

Dagbok 2015: 27.februar


Klokka er ca 17.30, temperaturen ute er + 5 grader C, og det regnar litt. Det er i grunnen ganske vårleg, snøen er borte på plenen og snøklokkene blomstrar. Eg var ute og skulle ta nokre bilde, men kamera funkar ikkje som det skal. Eg har tre små digitale kamera som eg sikkert kunne fått til å virke, men det får bli ein annan dag.
I dag har vi halde oss heime, i alle fall eg. No for Nils av garde på styremøte i Håvoll småbåtlag,på Rjåneset, så eg skal ha meg ei fredeleg stund med lydboka mi.
Vi hadde eigentleg tenkt å ha middag no i kveld, men så kom Nils på det møtet han skulle på, og der får han fiskesuppe. (Han må under litt press innrømme at den ikkje er så god som den eg lagar).
I dag starta eg dagen med å lese korrektur på mitt eige produkt og sende det til avisa.
Så rydda eg opp i huset og vaska kjøkken og bad. Etter lunsj og siesta støvsuga eg teppegolva, så no ser her rimelig bra ut etter min målestokk. Eg legg ikkje lista så altfor høgt.
Nils ventar stadig på fiskevêr såpass han får ha ut lina si - men det har vore ein vindfull vinter, så langt.
Høyrer og ser at mange er forkjøla, vi har gått klar, så langt.
Til alle sjuke: God betring ! Og til alle: God helg.
(Bildet er tatt med eit gammalt lommekamera.)

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28. april

Klokka er no 22.10, teperaturen ute er + 10 graderC  og vi har hatt fin ver i dag. Den siste snøen som kom i fjella smelta sikkert i dag. Eg...