onsdag, juli 30, 2014

Dagbok 2014: 30.juli.

Klokka er 19.10, temperaturen er + 17 grader C, noko som kjennest rimelig kaldt . Det er overskya og litt regn av og til. For meg har dette vore ein rimelig sløv dag. Brukte ei stund på å legge ut bilde og skrive om turen i går.
Så hjelpte eg Nils med vedkløyving. Sidan eg kollapsa fullstendig i ryggen sist eg kløyvde har eg ikkje rørt kløyvaren. Men i dag fann vi ut ei arbeidsfordeling som funka; Nils løfta kubbane, mens eg styrte maskineriet. Og kubbane vart kløyvde. No vil han ha litt hjelp med sekkane, men bøye meg eller løfte, kan eg berre ikkje.
Etter vi hadde ete lunsj vart eg så trøtt at eg måtte legge meg på sofaen ei stund, då kjende eg at det vart litt kaldt, så Nils kveikte i noko rusk.
I dag laga eg middag av slikt eg fann i ymse skuffer og skap. Det vart ei slags pølsegryte med ris til. Det smakte bra.
I morgon kjem Audun innover og blir til fredag. Han vil vel fiske i lag med morfaren. Resten av familien, med unntak av Einar, reiser til London nokre dagar.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...