tirsdag, februar 11, 2014

Dagbok 2014: 11.februar.

Klokka har passert 17.30. I dag har vi hatt fint lettskya vêr meg streif av sol. No er temperaturen + 6 grader C.
I dag er det berre Nils som har styrt med ved, han var inn på hogstplassen og rydda opp etter seg, og kom heim med litt ved i dag også.Men eg fekk ikkje kløyve i dag. Eg plar få litt vondt i ryggen når eg styrer med slikt, men denne gongen vart det ikkje berre litt, så no må eg begynne å ta på alvor at ryggen min ikkje toler dette arbeidet.(Same kor godt eg likar det). Sov lite sist natt, men somna utpå morgonen og var relativt bra før middag. Seinare har eg ete tablettar og lagt rett ut, utan at det har hjelpt. Ja, det er ikkje for å beklage meg eg skriv om dette, vil berre forklare kvifor eg er heilt avkopla for tida.
Eg les mykje i boka mi (lydbok) og av og til eit kapittel i "Hel ved"- fantastisk bok.
 Dette rotstykket av ein ore-runne er reine kunstverket.

Nils jobbar og sveittar. Men i dag fekk han i alle fall ei god og kraftig middag. Eg koka nemlig ball. Det er lettvint når ein brukar ferdig ball-mjøl. Men eg trur det er første gong i mitt liv at eg har laga ball til to.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei :-) TAKK for at du deler livet ditt med oss lesere :-) !! Det er ikke en eneste kveld at jeg ikke er inne på bloggen din og leser om ditt liv og lagnad :-) Det er såååå FLOTT å lese en blogg som gjenspeiler dagens dont uten fjas og glamour !! Såååå FLOTT at du setter ord på det VIRKELIGE LIVET !! Og så HELDIG du og mannen din er som får dele HVERDAG og HØYTID/HELG :-) KOSER meg med bloggen din !! Og så flott at du deler oppfatning om bøker som du leser/hører. Det gjør at eg får litt kjennskap/tilbakemelding på noen av er bøkene som jeg har liggende på vent.... Klem fra Rannveig fra Sauda :-)

Anonym sa...

Ønsker deg også god bedring med ryggen ! Men tenk så godt det også er å kjenne på at en har utført noe, og at kroppen har jobbet :-) prøver selv å tenke slik de dagene jeg ikke får gjort noe pga at min kropp sier STOPP ;-) I dag var det komler hos oss også, og for første gang laget også eg bare til to personer :-)

Besta sa...

Kjekt å høyre frå folk som les bloggen min. Takk for gode ord.

Dagbok 2024: 27.mars

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 9 grader, men det er overskya i dag, så det er ikkje så fint som det var i går. Eg sov godt sist na...