mandag, januar 06, 2014

Dagbok 2014: 6.januar

Klokka er 19.30, temperaturen ute er + 9 grader. Det har vore opplett og litt vind i dag. Fint vêr, men eg likar best at årstidene er normale, så no ville eg hatt snø og vinter. Vi får nok det også-kanskje i februar.
I dag venta eg Margrete og Erlend til middag, derfor brukte eg mykje av føremiddagen til å lage lasagne heilt frå botnen av. Det tek litt tid, og det blir litt rot, men så er det enkelt å servere og ikkje noko rot etterpå. Var ikkje sikker på om Erlend åt lasagne, så eg laga ei panne med blomkålsuppe på vona. Det viste seg at han likte begge deler.
Så vaska eg håret og dusja.
Vi har høyrt store tre falle på "leikeplassen", så vi tok ein tur ut for å undersøke. No har dei felt alle dei digre trea, og det var ei lette. Ikkje minst for dei som bur i området. Det er folk frå kommunen som styrer på. Ja, dei slepp no å mòke snø.
No har eg lege på sofaen og lese lydbok; eg har ei papirbok som eg les innimellom, men då kan eg verken ligge eller strikke samtidig.
I morgon skal jula ut!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...