tirsdag, desember 31, 2013

Dagbok 2013: 31.desember.

Klokka er ca. 14.00, temperaturen ute + 6 grader og det regnar litt av og til. Det har vore ei grøn og mild jul . Ikkje har vi hatt særlig mykje vind heller-her hos oss. Men eg må innrømme at eg saknar snøen. Det at det er så fuktig i vêret likar eg heller ikkje, for det gjer at eg får vondt både her og der, mest i ryggen. Men stort sett har vi det veldig bra.
Akkurat no er heile huset fylt av lukta frå pinnekjøtet som står til damping. Sidan vi var på Hareid julafta fann vi ut at vi måtte ha juleribbe heime hos oss sjølve også. Nils og eg blir "åleine" her i kveld, etter eige ønske. Vi kosar oss med god mat og TV-program etc. Vi likar godt å ha det fredelig, kanskje fordi vi er blitt ganske gamle?
Vi hadde oss nettpp ein kopp kaffi med diverse attåt, så det blir sikkert sein middag. Det er Nils som styrer på kjøkkenet, men eg må vel i elden når rabbestappa skal lagast.
Føremiddagen har eg brukt til diverse husarbeid og så har eg rippa to bøker, på same tid som eg har strikka på ein lest. Nils gikk ein tur i skogen, då må han gå åleine, for det makta ikkje eg.
No vil eg ønske alle ein fin nyttårskveld og alt godt i det nye året.
Godt nytt år!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 29.april

 Klokka er no 18.30, temperaturen ute er + 11 grader, det er mest overskya, men opplett og solstreif. I dag har Rasmus og eg vore heime ålei...