lørdag, juni 29, 2013

Dagbok 2013: 29.juni


Klokka er 14.30, temperaturen ute er + 16 grader C, det er regnbyger og nokså grått. Det er tid for Nynorsk festspel og for Bondens marked, så det er ein del folk og aktivitet i bygda av den grunn, og så er det også folk som berre er "heime" på ferie.
Vi skulle ikkje handle noko særlig i dag, men tok ein tur nedover for å treffe folk, og det gjorde vi. Vi var også ein tur på "Adam" der vi kom i lag med den unge familien rett over gata. Trivelig det.
Det er nesten litt trist å ha alt ein treng, for så er det ikkje noko ein har lyst å kjøpe. Det er vel i høgste grad eit luksusproblem. I tillegg til husflid av ymse slag og diverse matvarer inneheldt Bondens marked også utstilling av traktorar og bilar - ikkje museumsgjenstandar, men flunkande nye.
Vi trefte mykje folk å prate med, blant anna snakka vi med Tor, som til vanlig held til på Eid. Han håpte at Rasmus snart kom ein tur, så dei kunne treffast.(Rasmus og fam. kom heim til Kongsberg sist natt). På Kapp Ahl snakka vi med veninna til Ingeborg. Vi har ei stor kontaktflate -med folk i alle aldrar, noko vi set veldig pris på.Eg hadde ikkje med storekameraet i dag, berre det vesle i lomma, så bilda er deretter.

 

Starevegen klokka 20.30.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 5.mai

Klokka er no 18.13, temperaturen ute r + 13 grader C. Det har vore sol og fint i heile dag, men ikkje så varmt som i går. Eg vakna tidleg i ...