onsdag, mars 20, 2013

Dagbok 2013: 20.mars

Klokka har passert 13.30, og eg er åleine heime. Nils måtte møte i Eldrerådet i dag, sidan ho han er vara for, er i syden. Ute er det overskya, men fint opphaldsvêr. Temperaturen er + 2-3 grader C, så snøen får ikkje akkurat bein å gå på.
Eg er heldigvis betre i dag, men held meg inne utan å ta for tunge tak. Eg har kledd meg godt, trur det var det som skulle til. Hadde gått over til tynnare klede etter at det var litt mildt eit par dagar, så eg trur det var derfor eg vart så elendig.Men ein gong må vel våren kome.
I dag har eg støvsuga og stelt med klesvask etc. Fylt ei bløtkake har eg også gjort. Eg fyller krem i kakene og frys dei i forma. Når vi skal ete dei, er det berre å ha krem oppå og pynte med det ein vil. Spesielt lurt dersom ein skal frakte kaker med seg. Dei tinar som regel til vi skal drikke kaffi.
No driv eg og lagar "Fisk i form"-som vi skal ha til middag når Nils kjem att.
I morgon er det min tur å gå på møte på Bakk-Ola-marka, som representant for pensjonistlaget.Vi skal diskutere ein aktivitetsdag i mai. Ja, eg skulle vel vere den rette til det.
Det blir eit bilde frå altanen i dag også, sidan eg ikkje skal ut og gå.
I dag fyller søskenbarnet mitt i Innvik 75 år, og vi gratulerer.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 29.april

 Klokka er no 18.30, temperaturen ute er + 11 grader, det er mest overskya, men opplett og solstreif. I dag har Rasmus og eg vore heime ålei...