søndag, desember 23, 2012

Vêrmelding 23. 12 2012

Klokka har passert 15.00, temperaturen ute stig stadig, no står den på 0 grader C. Der spådd mildvêr og storm i jula, og spådommen ser ut til å slå til. Så gale som i fjor blir det vel ikkje.
Eg har gått og småsnufsa lenge, og i går kveld vart eg verre, likeins i dag morgon. Men så er eg ikkje så sjuk likevel-i alle fall ikkje enno.
I dag hadde eg ikkje så mykje på programmet, eg skulle rydde og vaske litt, og det har eg gjort. Noko meir pynting blir det ikkje her.Mat har vi så vi klarer oss, og i morgon reiser vi til Hareid. Solveig er heldigvis på betringens veg etter si forkjøling.
Her i huset har det vore eit årlig spørsmål: "Kven skal vere sjuk i jula i år?"  Det er visst vitskapelig  bevist at dersom ein slappar av etter ein travel periode, er det lett for at ein blir sjuk. Ei julaft vart eg sittande att åleine ved bordet til slutt. Eit anna år måtte eg legge meg mens dei andre pynta juletreet.No er det ikkje så nøye med oss gamle, vi har ikkje ein heil familie å ta oss av lenger, men kjem som gjestar tilSolveig og Øystein.
I dag smakte vi på den heimelaga sursilda vår til lunsj og den smakte godt. Eg må vere MYKJE dårlig for å misse appetitten. (Dessverre).
I dag tok eg i bruk ei av julegåvene eg fekk av Margrete i fjor, så no spørs det om eg får "baby feet"-på sikt.
Det blir vel ikkje så lenge før eg er på Bloggen igjen, men eg vil i alle fall ønske alle som er innom her ei
GOD JUL!

2 kommentarer:

BRIT OG NILSINGE sa...

GOD JUL TIL DERE ALLE I FAMILIEN TROVÅG.KJEKT Å FEIRE JUL I ÅLESUND.

Hildegard sa...

GOD JUL!

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...