torsdag, november 01, 2012

Vêrmelding 1.november - 2012

Klokka er 16.45.Temperaturen ute er +10 grader C, det er overskya, opplett og litt vind. Det har minka på snøen, særlig i fjella, derfor er dei så spesielle, ser ut som om dei et teikna i svart/kvitt.
I dag fekk eg gjort litt husarbeid før eg skulle på styremøte i pensjonistlaget klokka 12.00. Møtet varte i vel to timar. Det blei speilegg og flesk til middag i dag. Greitt å ha det litt lettvint innimellom.
No har eg hatt meg ei stille stund på sofaen med lydbok, så må eg vel skrive eit lite referat frå møtet i dag. 
Eli viser seg å vere ein framifrå leiar og har mange gode idéar for laget. No håper vi å få med oss fleire yngre pensjonistar, slik at der er nokre til å ta over når vi blir "gamle". Vi er ikkje så altfor mange til å gjere jobben, men det er givande og interessant når ein kjem inni det. NB: Ingen blir valde til å vere med i styret utan å bli spurt på førehand, så det er heilt trygt å kome på møta. Alle pensjonistar er velkomne,- også dei som ikkje er medlemmer.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...