fredag, oktober 12, 2012

Vêrmelding 12.oktober - 2012

Klokka er snart 19.00. Det har vore enda ein nydelig dag kva vêret angår, sol frå  skyfri himmel. Men det er nokså kaldt, akkurat no +4 grader C.
I dag har vi vore i gravferd til naboen vår, Peder. Det var ei fin høgtidsstund i kyrkja, med mange vakre kransar og andre blomster. Vakker song og musikk var det også.
Peder vart gravlagd på gravplassen ved Askjelhaugen, der det etter kvart er mange vi kjende som ligg. Han vart sjølvsagt gravlagd ved sidan av Ingunn. Han har sjølv hogge til og forma gravsteinen. Det gjorde han etter at Ingunn døde.Vi saknar dei begge i nabolaget vårt.
Etter jordfestinga vart vi bedne til minnestund i Bedehuskjellaren. Vi fekk nydelig suppe og mange gode kaker. Same opplegget som i gravferda til Ingunn, men då var vi på Røde Kors-huset.
Klokka var ca 15.30 då vi kom heim, så det vart ikkje noko uteliv i dag. Ikkje var eg heilt god i foten heller etter turen i går. Eg blir irritert over at eg ikkje kan gå ein liten tur utan å få problem. Men eg har vel ikkje mykje å klage over.
Vaska over eit par golv, men meir har eg ikkje gjort til helga.
Ønsker alle ei god helg! Hugsar de at eg lova finevêr i haustferien? Dette har vel vore ei bra veke?( Ja, eg skal ikkje ta æra for det,altså).

Ingen kommentarer: