onsdag, mai 11, 2011

Vermelding 11. mai - 2011


No er klokka 12.00. Ute er det nydelig ver, litt lette skyer, litt vind og fin sol. Temperaturen er vel 20 grader C.Vi måtte nedover til klokka 11, for eg skulle ta bilde av og skrive om pensjonistane som deltek i "Den gylne spaserstokk". I dag skulle dei køyre fram i Follestaddalen og gå innover mot Kubbestølen.Då går ein innover Romedalen, der er ganske flatt og lett å gå viss ein køyrer opp dei første bratte bakkane. Eg har vore der mange gonger, både til fots og med bil. Heller ikkje i dag kom Banken med refleksvestane, så då er det i grunnen ikkje så mykje å skrive i avisa om. Bilda mine held heller ikkje "aviskvalitet", så eg få legge fram forslag på styremøtet i morgon om at Pensjonistlaget kjøper inn kamera, slik at vi sjølve kan dokumentere, også på bilde, kva vi styrer med. Viss nokon veit kva slags kamera vi treng, så berre tips. Elles kan eg jo gå inn i avisredaksjonen og spørje dei.
I går kveld jobba vi litt ute i hagen, og Nils har vore ute og klipt plen m.m. i dag. No har vi kjøpt gjødsel og grasfrø; har tenkt å så att både her og der.Det er nok arbeid denne tida når ein har ein liten hageflekk
Det var utrulig fint i Vik i dag, alle lindetrea har fått nytt lauv - og det var grønt. Dei stod med brunt lauv langt utover vinteren, nemlig.
Elles høyrer eg til den gruppa som vart skikkelig skuffa over at ikkje Stella og Norge gikk til finalen i MGP.Om ikkje Haba haba er eit musikalsk meisterverk, er det no ein fengande og rytmisk song.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...