torsdag, mars 24, 2011

Vermelding 23. og 24.mars 2011

Klokka er snart halv tre. Ute er det stort sett opplett, men kald vind. Temperaturen er + 3 grader C.
Av og til flyg nokre snøflukser gjennom lufta. I går var det både regn og hagl og vind, men ikkje så kaldt. Då eg tok bildet var det ein stor flokk skjorer i hekken til naboen, dei sanka sikkert byggemateriale. Aldri har eg sett stor flokk av slike fuglar før, men kvar er dei på bildet?
Vi var utan Internett i heile går, men no har vi endelig fått det att. Følte meg heilt fråkopla verda så lenge det var borte.
I dag har eg berre vaska litt, og så har vi hatt besøk av to karar som tek opp bestilling til Tussa fiber, ein trønder og ein svenske. Får dei nok påmelde, skal dei straks begynne å grave.Naboen var her også, han hadde skrive seg på før, men hadde nokre spørsmål.
I går var vi først på butikk, så på restaurant og feira Ingeborg, og så var Margrete og eg på teater.(Sjå Margrete sin blogg!) Det var hennar fødselsdagspresang til meg. Det er år og dag, for å seie det mildt, sidan eg var på skikkelig teater, så det var ei oppleving. Eg har lese boka, og sett intervjuet med forfattaren på TV, så eg visste jo kva det gikk ut på. Men interessant å sjå korleis dei hadde omarbeidd teksten til teater, det kan ikkje vere heilt lett. Det å bruke "bakgrunnsfilm" i teaterframsyning var heilt nytt for meg, men har jo sett det brukt i ballettshow.
Som de sikkert har lagt merke til har eg vore meir "utesvevande" i det siste enn det eg har vore på mange år. Det er eit godt teikn.
No skal vi ete middag, i dag blir det sei i kvit saus med løk.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...