tirsdag, november 23, 2010

Vermelding 23.november 2010

 
Klokka er snart 14.00, temperaturen er minus 5 grader og veret er like fint som det har vore. Vi hadde litt sol rundt klokka 10.30, men det varte ikkje lenge. Sola kjem nok att ei lita stund på ettermiddagen også, i alle fall så lenge at eg får sjå dei grufulle vindua, som eg likevel ikkje får pussa på grunn av kulden.
I dag har eg gjort ein del husarbeid i form av vasking og rydding etc. Men det meste blir eit tiltak når det er kaldt.
Nils er på eit kommunalt møte, men det er ikkje heile kommunestyret . Eg har tenkt å bruke åleinetida til å lese ut boka eg held på med, så eg får begynt på Min kamp 5. På biblio fortalde dei at nr.6 ikkje kjem før neste år. Det var nesten ei lette, for det er intenst å lese om vår venn Karl Ove, det veit alle som er fenga av historia hans. Håper berre ikkje han har fått skrivesperre etter all viraken.
Beklager at avisinnlegget om kunstutstillinga på Bjørdal bil vart litt uleselig, men har de spørsmål, er det berre å gi eit hint, så skal eg svare. Sidan kunstutstillinga er i ei bilforretning er det også høve til å sjå på bilar, for dei som er meir interesserte i det.
I morgon skal vi feire Erlend, torsdag skal eg på kafé med venninner og fredag er det tannlegen, så planane er klar for resten av veka.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 27.april

 Klokka er no 23.30, temperaturen ute er + 4 grader C. Det har vore ein fin dag med sol og varme, så det gjer ikkje noko om det blir litt ka...