lørdag, januar 27, 2024

Dagbok 2024;27.januar

Klokka erno17.00, temperaturen ute er + 6 grader, det regnar og det er alt mørkt ute, det degar, og eg held meg inne. Eg var ute og tok eit par bilde fraå trappa, men no ville ikkje datamaskina ha bilde i dag. Ein dag virkar det heilt greitt , ein annan dager det berre krøll.

I går hadde eg ein aktiv dag og fekk gjort mykje, men i dag vart det ingen ting gjort, for oppe i hovudet mitt har det vore søndag. Eg hadde kontroll på dagen til å begynne med og eg hadde så smått tenkt meg til Vik, men så var det vêret. Eg kom meg ikkje til med anna enn å gjere ferdig ein strikka-lest.

Men så laga eg meg skikkeleg middag i dag. I går var eg på Coop og der har dei den nydelige kryddersilda som eg er så glad i. Eg skulle kjøpe to pakkar men hadde tatt med 3. Så i dag vart det festmat med sild, poteter, gulrotstuing (fordi eg ikkje hadde kål)rødbetar og tyttebærsylte. Dette er favorittmaten min! Etterpå vaska eg opp alt rotet for hand før eg sette meg inn i godstolen, der eg blei sittande. Eg sovna ei lita stund også. 

Då eg vakna meinte eg det var søndag og begynte å lage planar for mandagen. Heldigvis er det fridag i morgon også. Men så blir det full veke med trening og legebesøk m.m.

Det er mildt og det regnar ute, men her ligg enno mykje snø att i digre dungar, og eg kan ikkje spade utover noko, for det toler ikkje handa mi.

Elles har eg tusen ting som skulle ha vore gjort, men det er ikkje alt eg kan styre på med når eg har berre ei god hand. Det vatr kjekt dei dagande eg kunne gå tur, så eg håper det lettar opp litt. Eg har no mykje selskap i TV-en og no skal serien om " Makta" gå vidare, eg har sett heile hittil på Serie-appen det er kjekt å sjæ fleire episodar etter kvarandre når ein først er i gang. Dei lyse dagane er korte-så kveldane blir lange. Men det er no slik det er. Kvart år. No skal vi snart over på Februar-og eg synest tida går fort.


 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...