fredag, september 30, 2022

dagbok 2022: 30.september


 Klokka er no 17.00, temperaturen ute er no + 15 grader, det har vore mykje varmare tidlegare i dag. I dag var "Takmannen" komen før eg stod opp og no har han nettopp slutta for dagen. Men han vil kome i morgon også viss veret er bra. Han  har begynt å legge plater på andre sida av taket no. Viss veret blir bra blir han ferdig med taket neste veke, seier han.

Eg har ikkje vore så flittig i dag. Først måtte eg ta for meg eit varsel frå Koppen, det var purring på to beløp som eg ikkje hadde betalt. Eg diskuterte med Brubakk, men han forstod det ikkje heller. Eg var sikker på at eg hadde betalt alt som det var kome rekning på. Eg har betalt med det samme, og så har Brubakk sett over om  han har fått det han skal.

Eg belaga meg på å køyre bort til Koppen og snakke med dei. Men først sjekka eg innbetalingane på datamaskina. og etter kvart fann eg feilen. Eg hadde rett nok "betalt" rekningane, men på ein eller annan måte har det ikkje virka. Rekningane var ikkje betalte- men no er dei det.

Eg tok ein liten "fredagsvask" i dag, det er ikkje så lettvint å vaske soverom og datarom når det er så mange teppe som skal ut, men der er no ikkje så skite heller. Etter vaskinga tok eg ein tur på Vernet og det var så varmt og fint at det var godt med ein liten bris-som alltid er der oppe.

Då eg kom heim att sat eg i lag med Marit på benken hennar i solveggen.

Eg har også vore bort til naboane i vest, dei deiv og saga greiner av epletreet sitt, så no veit eg korleis det skal gjerast. Eg skal ta eit bilde.Eg klipte litt meir av det vesle plommetreet mit, men skal ta det att og finpusse.

Eg gad ikkje å lage middag då eg kom heim, men tok ei brødskive-så får eg sjå kva eg gjer seinare. No har seg  site aldri så lenge og kava med sudokuen i Møre-Nytt. Eg trur eg må gi opp-det blir i så fall første gongen eg melder pass.

Eg har ikkje så mange planar for morgondagen, men eg har nok av ting som eg skulle ha gjort.

Eg ønsker alle ei god helg, vi får nyte fineveret når vi har det. Den siste dagen i september var ein av dei finaste dagane denne "sommaren".


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...