tirsdag, september 27, 2022

Dagbok 2022: 27.september


 Klokka er no 18 og det er + 14 grader ute, vêret er fint og lettskya. Brubakk ville jobbe til kl.17.30 sidan har ikkje fekk gjort noko i går. Eg ser ikkje kva han styrer med oppe på taket, men han sa at han  held på med lektene enno, det er mykje å spikre og skrue igjennom fordi der ligg  to lag med shingel på taket frå før.

Det har vore ein fin dag,  eg har ikkje vore så mykje ute, men det er no mi eiga skuld. Vi var på trening 10-11 ,men klokka var over 13 då vi kom heim, for vi hadde vore både på Alti og på Spar. Eg kjøpte ikkje så mykje, for eg handla i går.


I dag hadde eg lova meg sjølv at eg skulle få skikkeleg middag, så då blei det spekesild/kryddersild. Det er  det beste eg veit. I dag laga eg ikkje kålstuing men rabbestappe med gulrot i staden . Det var veldig godt og eg vart veldig mett så eg sette meg inn  i stova og såg serien min. Det var like før eg sovna.

Etterpå strauk eg nokre klede før dei var heilt tørre, då er det litt enklare. Eg har enno ikkje fått tørketrommelen. Og så hadde eg ikkje løyst sudokuen i går kveld, i dag gjekk det lett. 

Så kom eg meg endeleg ut og rydda litt i alle plastsekkene som eg brukar til hageavfall, og i samme slengen spylte eg kjøkkenvindua og trappa. Då tenkte eg å gå tur, men så hadde eg sett på oppvaskmaskina i dag og den måtte tømmast. Med andre ord: Eg fann på mykje anna å gjere, slik at eg slapp å gå tur i dag. Eg har no vore på trening.

I morgon startar vi opp med spanskkurs igjen, det ser eg fram til, kjekt å treffe att dei andre på kurset, det sosiale er kanskje det viktigaste. Vi skal vere på Bakk-Ola no også, og der kan eg bruke småpengane mine i kaféen. Eg får sortere i kveld, så eg stiller med gangbar mynt.

Denne rosa har nettopp begynt å bløme, dei andre er stort sett ferdige, så etter at eg tok bildet, klipte eg vekk alle visne roser i beddet. Hausten er komen no, og skog og tre har fått haustfargar. Eg kan like hausten på mange måtar , men ser ikkje fram til å få vinter og snø.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...