mandag, september 16, 2019

Dagbok 2019: 16. september.

Her er arbeidsplassen min no. Eg har funne ut korleis eg skal få bilde frå den nye telefonen inn på laptoppen.

Klokka er no 18.30, temperaturen er + 8 grader C og  veret er litt betre enn i går, kanskje. Det har vore voldsomme regnbyger i dag også. Men eg har no vore inne for det meste. På føremiddagen fann eg ut at eg ville bake brød sidan eg hadde ein kartong med melk som var ute på dato. Mens deigen heva seg fekk eg rydda matskapet på kjøkkenet, så no veit eg kva eg manglar og kva eg har for mykje av. Eg fekk også tid til å rydde i ein haug med papir, så no har eg kveikje. La i hop klede og fekk i det heile tatt gjort ganske mykje før brøda var steikte. Blant anna fekk eg sagt opp abonnementet på fasttelefonen, det passa bra akkurat no, sidan den ikkje verka likevel. Så dreiv eg også og sette meg inn i bruken av den nye mobilen og laptoppen, men eg er langt frå utlærd.
Eg åt eit par skiver av det ferske brødet, før eg køyrde ned på butikken og handla litt.
Då eg kom heim ville eg inn på You Tube på TV-en for å øve på spanskleksa. Det gjekk heilt greitt.
Men då ringde telefonen. Ellen Marie, kusina mi, har bursdag i dag og eg har ringt fleire gonger. Det var ho som ringde opp att. Ho hadde sete i telefonen det meste av dagen.
Når eg fekk gjort såpass mykje i dag er det for at eg ikkje har hatt særleg vondt i armane. Eg tok ein tablett MOT betennelse i dag tidleg; eg har ikkje tatt dei tablettane på nokre dagar fordi eg er redd for bivirkningar, men det er tydeleg at dei hjelper.
No ventar eg på at Helge skal komme ein tur etter arbeidstid, det er spennande å sjå om han kan få PC-en på nett.Eg har tørka støvet av den i alle fall.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...