torsdag, desember 03, 2015

Dagbok 2015: 3.desember

Klokka er ca 18.00, temperaturen er + 3 grader C og Nils seier at det har regna i dag. Sjølv har eg ikkje vore ute for ei dør, så eg har ikkje brydd meg om vêret.
Føremiddagen gjekk fort. Først skreiv eg referat frå møtet i går, så vaska eg bad og kjøkken.
Nils kokte lange til middag; vi har ikkkje så mange fiskeslag no, og ikkje ser det ut til at det blir fiskevêr med det første heller. Det kan vere like godt, for Nils har ikkje kome seg heilt etter "det store fallet". Han var nok litt for aktiv i går, så i dag har han tatt det mest mulig med ro. Vi håper at han er så bra i morgon at vi kan fare på konserten i Fosnavåg i lag. No har vi begge vondt i ryggen, eller helst i hofta, han i høgre, eg i venstre. Og begge har vi problem med å sitte, men eg er nok den friskaste akkurat no.
Eg låg lenge på sofaen etter middag, så no har eg berre to plater att av boka eg held på med, så får eg begynne på dei ferskaste som eg fekk på tysdag.
Eg har laga ei formkake som står i omnen no. Det blir ikkje baka småkaker med meg i år, ryggen min toler ikkje at eg står i ro så lenge. Men vi et no aldri opp dei kakene eg lagar uansett, så eg kjøper like godt eit par boksar, dei kjem vel på salg også, før jul. Vi må berre innsjå at vi ikkje er så unge og spreke lenger-og ta følgene av det.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...