Nils vart litt fornærma fordi eg ikkje hadde skrive noko om fiskefangsten hans på bloggen i går. Eg var ikkje så veldig imponert, nemlig.Ei lange, ein sei og noko småfisk.
Det er etter sterk oppmoding frå han at eg skriv om den
treretters-middagen vi hadde i går:
Steik kviting.
Steikt sjøtunge.
Steikt knurr.
Alt smakte godt!
I morgon skal vi ha påstråla(lettsalta) lange. Ein av mine favorittar.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Dagbok 2025: 2.april
Klokka er no 18.41, Temperaturen ute er +15 grader C og sola skin som aldri før.Eg er nyss komen heim frå ein tur på Vernet. Eg hadde eigen...

-
No har vi rikelig makrell til oss sjølve, enda om diverse naboar har fått sitt. Makrellen kan vi steike, men best likar vi den kald, kokt me...
-
Klokka er no16.42, temperaturen ute er +24 grader, Det har vore ein fin dag, og den vart finare etter kvart. Bildet over tok eg på føremidda...
3 kommentarer:
Variert kost, altså? Sikkert både sunt og godt!
Det høyrest godt ut alt saman!
I desse bloggtider med digitale kamera, går det ikkje an å skryte på seg storfangst heller!
Legg inn en kommentar