tirsdag, januar 23, 2024

Dagbok 2024: 23.januar



Kl.er no 15.22 temperaturen ute er + 3 grader C. det er skya men opplett , og ei lita stund fekk vi litt sol i Os-skaret, og som de ser er all snøen borte på altanrekkverket. Gatene er nesten berre, men litt is er der i dag også.

Eg brukte mykje tid på datamaskina etter frokost i dag. Eg får så mange meldingar på telefonen, det er rekningar som ikkje er betalt etc. Det er mykje tøv. men eg prøver no å finne ut av det. Men det irriterer meg å få krav på det som alt er betalt.Eg ringde også og bestilte time hos legen den 1.februar, då er det eit halvt år sidan sisteg tok prøve.

Eg gjekk ein tur på gatene på Vallabøen i dag også, eg kunne ha gått utan piggsko i dag, men eg valde å vere heilt trygg, og eg høyrde andre også som gjekk på piggar

Då eg kom heim att fekk eg telefon frå fysioterapeuten min,ho ville vite korleis det gjekk med meg og handa. Ho held på å lage til eit treningsopplegg til meg. Men eg kjem ikkje på trening før neste tysdag, for torsdag skulle det ikkje vere trening for nokon.

Eg sette på ei panne med risgraut i dag, det var lenge sidan sist eg kokte graut no, og mens grauten kokte festa eg trådar opå ferdige leste, og la opp ein ny. Det går bra å strikke litt viss eg er forsiktig. Eg har mykje eg ville ha gjort men det får stå på vent så lenge.

I går begynte eg å sjå Serien "Makta" eg har sett litt langsmed, no skulle eg ta heile tenkte eg, men eg veit ikkje om det blir noko av, Eg veit ikkje om det er så interessant, for eg har gløymt  korleis det var den tida. Eg held på å lese ei bok på senga og den likar eg betre. Førre veka fekk eg ikktil sudokuane i Møre-Nytt. dei var litt annleis enn vanleg. Men den som kom i avisa i dag, løyste eg lett i går kveld.(Har avisa på nett-også)



Eg kom andre vegen gjennom Starevegen i dag, som de ser er snø og is stort sett bort frå asfalten.Men mykje snø er att på sidene.


 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...