lørdag, januar 20, 2024

Dagbok 2024: 20.januar





 
Klokka er no 17.40, temperaturen ute  er +2 grader C, og det er von om å bli kvitt noko av snøen, for vi har meir enn nok. Det var veldig fint ei stund på føremiddagen, med sol i fjella og heilt inn i stova, ei lita stund.

Egskulle ein tur på butikken, så eg måtte ha ut bilen, det gjekk på eit vis, men eg måtte spade litt. Då eg kom heim fekk eg melding frå Margrete om at ho ville komme på besøk. Det var no veldig kjekt, men eg hadde tid til å gå ein liten runde før ho kom.
Ho hadde kjøpt med seg gode kaker, så vart det kaffi og mykje prat. Det er ikkje så ofte vi treffer kvarandre no om vinteren. Hundane var att heime.
Margrete hadde også kjøpt med ein sekk med strøsand, som eg har dersom det blir glattis igjen -håper på litt snø- og is-smelting no framover.
Då eg gjekk tur i dag hadde eg både piggsko og stav, så eg tek ikkje sikte på å dette meir i år. Handa mi er no ganske bra, men ikkje heilt i orden enno. Eg greier å strikke - så det er no eit pluss. Og i kveld blir det meir MGP så får vi sjå om der er noko vi likar.



                   I dag fekk eg solsskinn i stova for første gong i år-

Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...