tirsdag, november 28, 2023

Dagbok 2023: 28.november

Klokka e no 15.42, og temperaturen ute er minus 9 grader C. Eg var ute og gjekk tur for ei stund sidan og eg syntest ikkje det var kaldt, men eg har no vore i bevegelse mesteparten av dagen, så det hjelper på.

Eg går ikkje på Vernet no, men på vegane og så har eg piggskorne på og dei lagar lyd!. Og så treng eg ikkje å gå på Vernet for å treffe folk heller. I dag trefte eg ein hyggeleg mann som også hadde piggskor, etter kvart presenterte vi oss, og han visste då kven eg var. Han har jobba på Vikemarka skule og er kjend med Urke sine. Eg møtte også eit par med hund som eg snakkar med ofte

I dag hadde eg tenkt å gjere ein innsats med juleførebuinga, Eg ville lage ei "Gul-kak" og for ein gongs skuld skulle eg gjere det rett. Men så hadde eg ikkje alt som skulle til, så eg måtte ein tur på butikken, Eg trur bilen sjølv finn fram til dei djupe spora som er knallharde av is, for eg kom meg lett ut i dag også. Kaka vart ikkje heilt slik ho skulle vere, men den går no an å ete i alle fall. Det vart i  ein diger oppvask som eg tok for hand.

Det andre prosjektet mitt var at eg skulle ta ned gardinene på stova, vaske julegardinene og henge dei opp- våte -og no har eg gjort det. Eg veit ikkje om det blir meir julestemning med tynne kvite gardiner, men det er no ei forandring. Til helga må eg få opp julestjerna også og kanskje litt annan julepynt. Eg likar å pynte litt etter litt heile adventstida, og no har eg så smått begynt.

Eg trur det er langt på kveld, eg har enno i vendt meg til desse lange mørke ettermiddagane.

I morgon skal eg til frisør kl12.15 og på pensjonistmøte kl.15, så då er dagen fullbooca.

No skal eg koke meg ein god kopp med kaffi og så skal eg lese Møre-Nytt, sudokuen løyste eg i går kveld.
 


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...