tirsdag, september 28, 2021

Dagbok 2021:28.september

 

Klokka er no ca. 17.45, temperaturen ute på trappa er + 17 grader C. Det har vore ein fin dag med mykje sol  og varme, men no har det kome nokre skyer på himmelen. I går kveld/natt rett før eg skulle legge meg såg eg på gradestokken, den stod på +20, så då var det tropenatt.

I dag kom referatet mitt i avisa. Marit og eg er samde om at slike referat må kome rett etter møtet, før pensjonistane har gløymt at dei har vore der.

I dag var det trening frå 11.20 til 12.20. Etterpå var vi på Spar og handla litt. Då eg kom heim begynte eg ganske snart å klippe plenar, for det var tørt i graset. Eg klipte rundt huset og opp mot gata, før eg åt middag. Etter middag + kaffi gjekk eg ut att og tok skråninga. Så spylte eg klipparen og sette den på stallen. Det var så fint gras i dag, heilt grønt og utan ugras. Epla som låg under treet, raka eg nedunder Tujahekken, så då blir den gjødsla. Elles har det ikkje skjedd noko i dag som eg veit om.

I morgon begynner spanskkurset igjen. Det vil seie, vi begynner på begynnelsen igjen, og repeterer. Vi får mange nye "studentar" i lag med oss, alle er menn med eitt unntak. Vi skal halde til på hotellet. Kurset er gratis, men vi får kaffi og rundstykke som vi betaler for på hotellet. Neste onsdag er det både spanskkurs og pensjonistmøte. Men då har ikkje vi så mykje å gjere med møtet sidan det er Eldrerådet som styrer med det denne gongen. Vi markerer Eldredagen.Vi i styret for pensjonistlaget skal berre dekke bord og pynte. Eg har aldri tid å kjede meg.

I dag blir det ingen tur på Vernet, sidan eg både har vore på trim og trimma grasklipparen. Eg trudde sommaren var over og hausten komen, men så kom sommaren tilbake.- Eg trur eg må bevilge meg ein kopp kaffi.


 


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...