mandag, september 27, 2021

Dagbok 2021: 27.september

Klokka er no 16.55, temperaturen er + 21   grader og det har vore ein fin varm dag. Men sola forsvann etter middag. For meg har dagen gått litt opp i tull.Sidan eg skulle vere på Bakk-Ola klokka 11 fekk eg ikkje gjort så mykje før den tid, men eg rakk å stryke ein haug med klede. Og eg fekk kontakt med redaktøren av Møre-Ntytt som lova at referatet skulle vere på plass i avisa i morgon, dvs. at eg kan sjekke det i kveld klokka 10.

Då eg kom på Bakk-Ola sa dei der at det var klokka12 møtet skulle vere. Eg hadde vore så sikker på klokkeslettet at eg hadde ikkje sjekka. No då sjekke eg -og det var klokka 12 vi skulle vere der. Kva no? Eg hadde ikkje lyst å fare heim att og hadde ikkje ærend på butikken. Drtfor køyrde eg fram til gravplassen og derfrå gjekk eg ein tur innover Dalateigane. Det var fint der i dag, sol og varmt. Nokon lang tur vart det ikkje, for eg skulle no vere på plass igjen klokka 12.


Jettefossen i Rossåa

Det var ikkje så mange som møtte, men vi hadde mykje å ordne med, for det blir to møte i oktober, først Eldredagen og så 50-årsjubileet for Ørsta pensjonistlag.Eg noterte flittig, men visste ikkje om eg fekk skrive det på maskina heime. Storemaskina funkar ikkje som ho skal og eg kan veit ikkje om eg får til å skrive det på laptopen. Eg har alltid brukt Word på storemaskina når eg skriv, men no funkar det ikkje. Og viss eg skal legge Word inn på laptopen kostar det pengar. Eg trur kanskje Helge kan få i gang storemaskina, for den påstår at det er ledningar som ikkje er isett. Eg finn ikkje ut av det.

Då eg kom heim var det snart middagstid og eg skulle varme opp att maten som var att etter i går. Det var altfor mykje, men eg åt opp alt likevel, for å sleppe å ete samme maten i morgon også. Etterpå vart eg så trøtt at eg la meg på solsenga og kvilte. Men så for sola og då var det ikkje så fristande iå ligge der lenger. Så eg sette meg inn og såg ferdig serien min. Den vart litt blodig på slutten, det kunne greidd seg med mindre. 

Eg lurte på om eg skulle klippe plen i dag, eg høyrer klipparar som surrar rundt omkring, men eg tenkte eg kunne sjå kva naboen gjorde. Plenane er grøne og fine no, ikkje sikkert dei blir så fine om vi klipper.Viss det ikkje blir klipping får eg ta ein tur på Vernet for eg har ikkje fått nok mosjon i dag.
 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...