onsdag, september 29, 2021

Dagbok 2021: 29.september


Klokka er no 18.35, temperaturen ute er +13  grader. Det har vore fint ver i heile dag, lettskya og ein god del sol. Det vart ikkje gjort nokpo særleg før eg skulle på spanskkurset. Det er mange nye som har meldt seg på,  men ikkje alle var der i dag. Heller ikkje alle dei "gamle" møtte opp. Somme var i Spania-trur eg. Det var i alle fall kjekt å begynne på igjen sjølv om det vi "lærte" i dag var gammal kunnskap. Men så fekk vi lærebøker. Eli er eit geni når det er snakk om løysingar. Ho har vore på ungdomsskulen og lånt brukte bøker som vi får bruke. Før har vi hatt berre våre eigne notatar og tekstar som vi har fått på nettet. Og så You tube, som vi har brukt mykje.I dag serverte dei grovbrødskiver med pålegg og kaffi til på hotellet. Det brødet var så godt at alle kommenterte det. 
Då eg kom heim gjekk eg like godt ein tur på Vernet før eg bytte om til arbeidsklede.  Men  eg kom meg ikkje ut med ein gong, for først måtte eg ete "middag" og så fekk eg bladet Pensjonisten i posten i dag, så eg måtte løyse ein Sudoku før eg kunne begynne på hagearbeidet.


Ute i hagen gjekk eg i gang med å demontere dei store plantane ned mot Larsen-huset, eg fekk to store sekker fulle med slikt som eg må ta bort på VØR, for eg har ikkje plass i mi eiga kompostkasse. Etterpå luka eg ugras og reinska opp i det som var ein jordbæråker ein gong. Eg skulle sette poteter der sist vår, men fekk ikkje tak i settepoteter.Det var sjølvsagt hol i den høgre hansken som eg hadde på meg, så dei to midterste fingrane er grovskitne. og då eg skulle ta av meg klokka, slitna reima, så det blir vel ein tur til urmakaren i morgon. Då skal vi likevel nedover på trening.






 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...