fredag, september 24, 2021

Dagbok 2021: 24.september


Klokka er no 16.15, temperaturen er + 12 grader og det har regna meir og mindre i heile dag. Erga har det ikkje vore råd å gjere noko ute. Eg "skulle ikkje på noko "relativt tidleg. E i dag, fredagsvasken gjorde eg stort sett på onsdag, så resten utsette eg til i morgon. Men eg hadde faktisk ÆREND på Alti. Eg  shina meg opp litt og køyrde ned relativt tidleg. Eg var på apoteket og kjøpte tablettane som eg var nesten lens for, og så kjøpte eg meg nytt varmeteppe til senga på Clas, Tennposar fekk eg på Europris, så no skal eg vere rusta til kulde og dyr straum. Var ein tur i gågata også, der var det ikkje mange som gjekk i dag. Eg kjøpte litt lestegarn, må ha litt å henge fingrane i. 

Elles har eg lese litt spansk, fekk ei lekse på data, som eg måtte skrive ut for hand, sidan storemaskina sviktar. Til middag laga eg pannekaker i dag, lagar noko med melk når eg har ein skvett som er ute på dato. Og etterpå har eg sete og strikka og sett litt TV. Då er det like før eg sovnar, men greidde å halde meg vaken i dag. Tenkte å gå ein tur viss vêret ikkje er for gale-akkurat no fristar det ikkje å gå ut, men det er litt betre vêr i vente  på sikt.

Det skjer ikkje så mykje når eg er her åleine, men eg kjeder meg ikkje, for eg har nok å ta meg til-viss eg får ånden over meg. Eg synest denne månaden har gått veldig fort, tenk at det er tre veker sidan vi reiste til Kongsberg-! I dag fekk eg takkekort med fint bilde av Vebjørn. Eg har så masse ledige små rammer, så eg fann ei som paste. Eg har mange barnebarnbilde som heng rundt omkring, dessverre er det nokre som bleiknar.

Så vil eg ønske alle ei god helg !



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...