torsdag, september 23, 2021

Dagbok 2021: 23. september


 Klokka er 16.35, temperaturen ute er + 11 grader. Vêret skiftar mellom solstreif og voldsomme regnbyger. Det var visstnok snø i fjella i dag morgon, men eg såg det ikkje på grunn av skodde. Det er i alle fall kaldt og hustrig, og eg frys, det kjem eg vel til å gjere heilt til vi får sommar igjen. Eg har ikkje fyrt i omnen i dag, men eg har ved som eg kan bruke. 

I går var eg heime heile dagen og fekk gjor t ein god del. I dag skulle vi fare på treninga klokka 12.10, så føremiddagen vart kort. Mykje av tida gjekk med til å prøve å fikse storemaskina, utan resultat. Når eg køyrer nettverksdiagnose får eg opplyst at det er ledningar som ikkje er der dei skal vere, så eg tok fram maskina fleire gonger og sjekka ledningane utan at eg fann noko feil. Somme ting virkar på maskina-andre ikkje. Så no skriv eg på laptopen, noko eg ikkje likar.- Elles så repeterte eg nokså mykje av spansken, og eg merkar at LITT sit no att. Når vi begynner på igjen neste veke , skal vi få bøker, og då trur eg det blir litt enklare å følge med.

Eg fekk ei melding frå Eli i går ettermiddag/kveld om at ho og Terje skulle på eit pensjonistmøte inn på Stranda i dag, og eg kunne få vere med viss eg ville. Eg takka nei, for eg synest eg har nok å fare på for tida, dessutan var det treninga i dag. Etter trening handla vi litt på KIWI, så då eg kom heim var det tid for å lage middag. I dag vart det vegetarmiddag, med salat og ost. Det var som vanleg kjempegodt. Og etterpå vart det pause med kaffi og TV, så eg har ikkje kome i gang med noko i dag. Veit ikkje om eg kjem meg på Vernet heller, men viss eg går tur får eg i alle fall varmen i meg.

Eg skulle eigentleg på ALTI i dag, det er ymse eg treng å kjøpe der, men det vart utsett til i morgon, for då er det ingen ting eg SKAL og ikkje er her så mykje husarbeid igjen heller. Ute får eg ikkje gjort noko, for der er det både kaldt og vått. Akkurat no er det opplett ute, så kanskje det blir ein tur ut.

Eg sit og ser på det forvokste epletreet, det må beskjerast ganske kraftig, tenkte at "nestkommanderande" kunne hjelpe til med det ein gong. Eg tek meg av greiner og kvistar, men som før sagt: "Eg klatrar ikkje i tre" ! (Berre litt).

Det er ikkje alltid fint ver på Vernet heller. Dette bildet tok eg då eg sat på kvilebenken, mellom byene.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...