lørdag, september 25, 2021

Dagbok 2021: 25.september



Klokka er no 17.oo, temperaturen ute er +11grader C. Det er overskya og opplett. Eg tok og kveikte i omnen litt no, for å spare på straumen. Sist natt hadde eg problem med å få sove fordi eg verkte i hofta og foten. Men når eg har vore oppe ei lita stund er eg bra. 

Eg hadde ikkje så mykje å gjere i dag, men eg shina no opp og vaska kjøkken og bad. Klesvask er ikkje arbeid i vår tid, men har køyrt eit par maskinar. Solveig sende melding om at ho ville komme innom ein tur, og det er no kjekt; eg kan begynne å vente på henne om ein liten halvtime. Eg skulle ha berre noko lite på butikken i dag, så eg tok like godt og gjekk ned på KIWI. Så fekk eg litt mosjon og kunne kutte ut turen på Vernet. No har eg site ved TV-en ei stung, først med kaffikopp og så la eg opp til enda eit lestepar. Det er kanskje på tide at eg strikkar noko anna, men dei fleste har dei genserar og kofter dei treng. Trur eg. 

Eg saknar å få jobbe ute, så eg håper verkeleg vi kan få nokre dagar med opplett og kanskje litt sol. Det vart brått slutt på sommaren, men vi kan no få fine dagar i oktober også.

Kl. 21.40 No har eg sett yndlingsprogrammet mitt på TV: Stjernekamp. Eg syntest Alexandra var den beste i kveld, men eg heiar framleis på Bjørn. Solveig kom som avtalt, og litt seinare kom Håkon med familie. Eg hadde jo ikkje førebutt mat til så mange, men alle fekk no ein smak. Kjekt å sjå dei att av og til- det har ikkje vore så ofte i Korona-tida som no kan vere slutt-eller kanskje ikkje.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...