torsdag, januar 24, 2019

Dagbok 2019: 24.januar


Bilda er tatt kl.14.20, då kom sola i Os-skaret.

Klokka er no 21.20, temperaturen er + 2 grader C og vi har hatt fint vêr i dag også. Eg har likevel ikkje vore lenger enn til postkassa. Vi fekk ikkje sol på føremiddagen, for då var dei meir skya. Men det kjem seg dag for dag. Vi har heller ikkje fått meir snø, eg skulle sikker ha mòka på uteplassen, men eg trur snøen er litt hard og tung.

I dag før middag gjorde eg to ting - eg laga mat og strikka. Klokka 16 kom Margrete , spelegutane og Amanda. 
Menyen i dag var "Spikersuppe"- dvs. brennsnut at diverse ingrediensar eg fann i kjøleskap og frysar, og så pannekaker med bacon og blåbær etterpå. Gutane skulle på Kaihuset og spele, Margrete og Amanda handla med det samme, og eg fylte opp oppvaskmaskina. 
Då jentene kom opp att vart vi sittande å prate, kjekt å komme inn i den gamle tralten igjen og ta imot "gjestar".
I morgon må eg kanskje rydde og vaske litt og laurdag skal eg til Hareid. I dag er det akkurat ein månad sidan sist eg var der. Eg er relativt bra i kneet no, dvs. BEGGE knea er litt "LÅKE" , men ikkje verre enn at eg kan gå på føtene. I mi aldersgruppe er det mange med vonde kne og hofter.
Margrete kom med bøker til meg, både lydbøker og papirbok, så eg har rikeleg med lesestoff. No når eg bur åleine, likar eg vel så godt å lese på papir.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...