onsdag, januar 23, 2019

Dagbok 2019: 23.januar


Svigersonen er ute med ny bok, den er komen i handelen, men skal lanserast i Oslo 20.mars. Eg veit ingen ting om bøkene hans før dei er ferdige. No er eg spent på å lese denne.


Det har vore lettskya og fint vêr i dag også, vi har sett "snurten" av sola eit par gonger; såpass lenge at eg fekk sjå korleis stoveglasa såg ut. Det var eit fælt syn. No er det minus 1 grad på trappa

Klokka er 17.15- står det på datamaskina , armbandsuret mitt har stoppa på 12.20.Dette er dagen som ikkje vart som planlagd, og derfor er eg litt surrete og lite fokusert. At pensjonistmøtet vart avlyst visste eg alt i gå kveld. Det var berre vel 20 som hadde meldt seg på, og då ville vi ha gått konkurs økonomisk om vi fullførte. Vi må no betale leige både for flatsalen og kinosalen når vi byr på både kino og mat. Til vanleg er vi rundt 70 på møta.
Ja, ikkje noko å gjere med det, men eg for min del får fri i morgon sidan eg ikkje skal skrive referat.
Marit hadde fått fiksa bilen sin, og ho spurde om eg ville vere med å handle, og det ville eg veldig gjerne. Eg kledde meg om og var klar klokka 11. Men bilen starta ikkje i dag ! Dermed fekk eg ikkje handla mat- eller batteri til klokka mi. Eg fann ei gammal vekkerklokke som gjekk når ho fekk nytt batteri, så den har eg i stova. På kjøkkenet er det klokke på veggen. Det er i grunner klokker over alt, på TV, data, mobil, komfyr etc.- likevel saknar eg den som er på armen.
I dag har eg gjort klart litt til morgondagen då eg får middagsgjestar, dei får ta til takke med det eg har funne her og der, godt alt som blir oppbrukt av det eg har på lager. Og så har eg strikka ferdig eit lestepar. Har strikka tre lestepar og ein genser sidan jul. Men eg har garn, så no kan eg boltre meg. Margrete har i oppgåve å skaffe garn til dei to lestepara som er halvferdige, og Solveig kom med mykje garn sist ho var her.
No er eg så mykje betre i foten at eg blir lei av å sitte i ro og strikke, lese og sjå TV, men eg er ikkje så bra at eg kan farte etter vegane, då kan eg få tilbakefall, på meir enn ein måte.
I kveld skal eg sjå favorittprogrammet mitt:"Eides språksjov"-og så ser eg at "Farmen kjendis " startar opp på TV 2. Viss dei kolliderer får eg ta opp det eine. Eg plar ikkje sjå Farmen-men "Farmen kjendis" har eg sett eit par runder av.Og så veit eg at ei av damene skal ha på seg ein slik genser som eg har strikka. Det kunne ho berre spart seg-eg har ikkje lyst å gå rundt i "Farmengenser".
Særleg på TV 2 har dei ein tendens til å køyre same konsepta i åresvis. Trur det må vere nærmare 10 år sidan eg slutta å sjå "Jakten på kjærligheten"-men dei jaktar visst enno. Ja, kvar sin smak. Eg likar ikkje alt dei sender på NRK 1 heller, men eg slepp i alle fall reklamen. No var det brått heilt mørkt ute. Eg var på veg ut for å sage litt for ei stund sidan, men så fekk eg ein telefon.....



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...