lørdag, januar 25, 2014

Dagbok 2014: 25.januar

Klokka har akkurat passert 16.00, ute skymest det og Nils ser på TV. Vi har nettopp ete middag, i dag vart det ferdigkjøpt pizza.Ute er det overskya og gnallkald vind,i alle fall nede i Vik, her oppe blæs det ikkje mykje. Det er stort sett opphaldsvêr, men før i dag flaug det rundt nokre små snøflukser, og etterpå litt regn. Det er i alle fall ikkje så fint som det har vore i det siste.Temperaturen er + 4 grader C.
I dag hadde vi oss ei arbeidsøkt rett etter frokost. Eg kløyvde resten av veden. Det var berre nokre få ,små kubbar, så det er ikkje noko å snakke opp. Nils hadde resten av den kløyvde veden i sekker, og så rydda vi opp. Det var DEN bjørka ! Det blir kanske fleire seinare.

Så kledde vi oss om og tok ein tur til Vik. Det var ikkje så mykje vi skulle ha, men kjekt å ha seg ein tur og møte folk. På Amfi var det så mykje folk at vi kjøpte nesten ingen ting,hadde nok med å brøyte oss fram,og så handla matvarer på Rema 1000 i staden. Der er lite og oversiktlig, men no driv dei og bygger ein diger butikk ved sidan av Prix- då blir det enda ein diger matbutikk i sentrum.Eg er ingen sjefsøkonom, kjøper som regel det eg treng og betaler det det kostar utan å reflektere så mykje over prisane. Men i dag stod eg og vog på om eg skulle kjøpe to halvkiloar med steikemargarin eller ein heil kilopakke. Steila litt då eg rekna ut prisskilnaden, men no har eg gløymt kor mykje det var.
Det blir ikkje trimtur i dag, men vi tok to runder på Amfi, ei oppe og ei nede. Mall-walking-trim får vi kalle det.
No skal eg slappe av litt med lydboka mi, og sjå om eg greier å bli ferdig med CD 1 etter to-tre dagar.
Får ikkje begynne på genseren til Margrete, for mønsteret var ikkje kome. Hadde kontakt med butikken i Volda på FB. Facen er brukandes tildet meste.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...