søndag, januar 26, 2014

Dagbok 2014: 26.januar

Klokka er snart 18.00, temperaturen ute er så vidt under 0 grader C, og det har vore ein fin dag. Vi fekk så vidt sjå sola ei stund i dag, hadde det vore heilt klårt er det ikkje godt å seie kor lenge ho hadde vore her. I dag var vegane isfrie, tørre og stort sett berre. Den snøen og isen som enno ligg att var lett å unngå då vi gikk ein lang spasertur rundt på Vallabøen før middag. Før vi gikk ut, strikka eg ferdig pannebandet eg begynte på i går kveld. Vaska det og la det til tørk.Dette var eit prøveprosjekt, måtte teste ut garn og opplegg etc.
Då vi kom inn att kokte vi poteter og åt spekemat til. Heilt grei middag, det. Eg somna med lydboka på sofaen etterpå.Somme synest kanskje eg er fæl til å sove, men vi legg oss heller seint om kvelden........
No skal eg lese vidare i boka, men må vel legge meg opp eit spøt. Strikkar berre småting mens eg ventar på mønsteret til Margrete sin genser.
No har Nils og eg gått gjennom rekneskapet til Ørsta Mållag, eg er såkalla ettersynsperson, ein jobb som tek ca 1 kvarter for året. Nils hjelper meg, det er han som har gått handelsskule !
Det er proffe folk som set opp rekneskapet på Exel, så det er veldig greitt.

1 kommentar:

solveig sa...

Eg sjekka om eg hadde oppskrifta, men det var berre på jakka.

Dagbok 2024: 27.mars

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 9 grader, men det er overskya i dag, så det er ikkje så fint som det var i går. Eg sov godt sist na...