onsdag, april 17, 2013

Dagbok 2023: 17.april

Klokka er snart 21.30, temperaturen er + 6 grader C. Det har vore overskya og litt regn i dag, men det gjer ingen ting, berre resten av snøen blir borte.
I dag har eg ikkje gjort så veldig mykje fornuftig- eller kanskje eg har det.Det spørs kva ein meiner er viktig. Eg skulle vere på styremøte på biblioteket klokka 12, så før den tid måtte eg sjå på nokre papir og lage ei vaffelrøre, sidan Solveig og Øystein var venta hit etter møtet.
Dei skulle kjøpe, eller sjå på, ein ny bruktbil; Nils skulle vere med Øystein.Solveig og eg skulle
utveksle bøker pr.minnepenn.
Mens eg var på møte, reiste Nils ut på bilbutikken i Strandgata, der han fann ein fint brukt Opel til ein rimelig pris.Så forarbeidet var gjort. Nils og eg handla litt på heimvegen, og eg rakk akkurat å steike vaflane før dei kom frå Hareid.
Karane for av garde på bilkjøp mens Solveig og eg styrte med bøkene vår. Dei kom att og då Øystein hadde kjøpt bilen, dei kjem att og hentar den på fredag.
Vi drakk kaffi og åt vaflar før dei for ut att.
Somme veker skjer det nesten ingen ting, andre veker er det fullt program. (For pensjonistar skal det ikkje så mykje til).
Eg visste at Eirik skal vere med på UKM på Sunndalsøra og at Margrete og dei to yngste skulle til Molde og Sunndalsøra. Men det var jo langt ute i april, etter den 20.i alle fall. Så seier Margrete at det er komande helg.....? Eg burde eigentlig vite kva dato vi har når eg skriv det på bloggen kvar dag! Men tida flyg av garde fortare enn eg likar å tenke på.
I morgon kveld er det musikal på Folkestad skule, så då blir det trulig ein tur dit.Men først må eg skrive eit lite avisinnlegg og få av garde. Det er fort gjort.
Vi har nyss ete middag, litt seinare enn vanlig. Restemat på menyen i dag.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...