fredag, april 26, 2013

Dagbok 2013: 26.april

Klokka er ca 23.30 og dagen i dag går snart over i historia.Ute er det ca +2 grader C, så vårlig varme vil eg ikkje snakke om.
Men eg må seie eg vart forundra då eg vakna og såg ut i dag. Skodde var det, men den var på god veg til å forsvinne då vi var ferdige med frokosten. Resten av dagen vart det sol og finevêr, og etter kvart steig temperaturen til utrulige 13 plussgrader.
Så mykje har det ikkje skjedd i dag. Systra til ei kollega-veninne vart gravlagd i dag, så eg gikk til kyrkje.Då eg las på heftet såg eg at det var fødselsdatoen til den døde i dag. Ho ville fylt 85 år.
Etter kyrkjetid var Nils og eg bort på Rema 1000 og handla litt. Mellom anna hadde dei nydelige tomatar til 15 kr kiloen.
Då vi kom heim, tok vi oss ei brødskive og ein kaffikopp før vi gikk ut i hagen og jobba litt. Det var viktig for meg å få rake og rydde beddet ved garasjen før løkplantane kjem opp. Alt er seint i år, telen er framleis i jorda, og mykje er skada. Men vi må vente og sjå før vi ryddar vekk noko. Kanskje er der liv? Dei store staudene, som vi har planta rundt omkring, lever i alle fall.
Så mykje vart det ikkje gjort. Det vart til at vi sette oss i kvar vår stol nedanfor huset og sat der og slikka sol. Middag vart det etter kvar, i dag nydelig fiskesuppe - med fisk. Nils har kokt kraft på fiskebein etc.som vi har frose ned, den gjer suppa ekstra god.
Vi måtte sløve etterpå, og så vart det TV. Idol har eg ikkje sett enno, men vi har det på boks. Og så skal Freddie Mercury vere på NRK1 i kveld, så vi får eit problem. Såg at ein av favorittane mine, Astrid S gikk ut. Eg vil ha ut Steffen, og heiar på Eirik, no som før. 
I morgon blir det kanskje ein tur i Honndalen; sytra til Nils er der på tur med Husmorlaget eller kva det no var.
God helg til alle!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 20.april

  Under over alle under, eg fekk til å legge ut bilda eg tok i dag føremiddag, eg trudde det aldri ville skje- Det verste er at når eg endel...