torsdag, april 25, 2013

Dagbok 2013: 25.april

Klokka er 19.30. Vêret er overskya og grått no, men for ei stund sidan var sola framme så vidt det var. Temperaturen er + 6 grader C.
I dag før middag støvsuga eg, før eg sette meg til å jobbe. Det vil seie at eg skreiv referat frå møtet i går. Eg jobba intenst og konsentrert og brukte ikkje altfor lang tid. Men då eg skulle lese korrektur no på ettermiddagen, var det verre. Når ein les over det ein sjølv har skrive, finn ein både feil og manglar. No har eg sendt manus til avisa, og terningen er kasta. Like skummelt kvar gong.

I dag visste eg ikkje kva vi skulle ha til middag, så eg foreslo kinamat i Volda.Og det vart det. På Landscape, som no er flytta til Megabutikken. Vi tok ein lunsjrett som jenta anbefalte, ingen usmak, men heller ikkje spennande smak. Nils reiv i eplekake og is til kaffien, så mette vart vi i alle fall.Vi trakka litt rundt i Volda, men kjøpte ingen ting. Heim att tok vi turen over Krøvelseidet, og så køyrde vi Melssida ned att. Eg plar knapt gå ti meter frå huset utan mobil i venstre lomma og knipsekamera i høgre, men i dag låg begge delar att heime. Har ikkje tatt eit einaste bilde i dag-i alle fall ikkje til denne tid. Blir så frustrert når eg skal ta bilde på kulturhuset, slik som i går, det må vere noko med lyset der. Bilda blir i alle fall ikkje bra.

I dag har Wenche på Kongsberg fødselsdag og vi gratulerer henne med dagen! Dei plar feire både henne og dei to eldste gutane i lag. Vebjørn blir sju år den 2.mai og Eivind fyller 11 år den 16.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...