onsdag, april 24, 2013

Dagbok 2013: 24.april

Klokka er snart 20.00, temperaturen er + 4 grader C. I dag har det veksla mellom regn, snø og hagl, så vêret er meir variert enn det har vore siste halvåret. Men linerla er komen til Ørsta ! Så det blir vår.
I dag har vi vore mykje opptekne med pensjonistmøtet. Klokka 12.00 var vi ned og dekka bord og gjorde klart til møtet som begynte klokka 16.00.
Vi hadde ei bra pause mellom øktene i dag, sidan vi ikkje skulle selje billettar.
I dag hadde vi skikkelig interessant program. Ein mann som har jobba i Nepal i seks år kom og fortalde frå landet, og det på ein interessant og humoristisk måte.
Jan Helset, som er halvproff songar, spela gitar og song. Det vart både Elton John låtar og mykje anna slik som "ungdommen" likar. Kan ikkje skrive for mykje her, skal tross alt skrive eit fyldig referat i morgon.
Fekk skikkelig problem med fotograferinga, men så viste det seg at Jan H.som sat ved same bordet som oss hadde peil og fekk fiksa det slik at eg i alle fall har nokre bilde som er brukande.
No kokar Nils poteter og steiker pølser, vi har ikkje ete middag før i dag.
Bildet viser Eli Kjøde, leiaren i pensjonistlaget og Karl Johan Haanes, pensjonert lærar som arrangerer turar til Nepal.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...