fredag, desember 16, 2011

Vermelding 16.desember - 2011

Klokka er ca 14.30. Ute er det fint, lettskya ver; endelig kom sola som yr har drive og meldt om.Ho kjem rett nok ikkje heilt ned til oss, men 18.januar skal vi ha den igjen. Og om vi ikkje ser sola direkte, så blir det i alle fall mykje lysare ute. Og ein får litt meir energi.Det er 0 grader C og glatt og isa på alle vegar, men heldigvis har dei strødd dei fleste stadane.
I dag hadde vi ein koselig start på dagen. Bodil og Svein stakk innom på veg til Ålesund, så vi hadde ein litt sein frokost i lag og fekk prata om eitt og anna før dei reiste vidare.Dei kjem innom på heimvegen også, for å få med seg fisk; Nils driv og fileterer i garasjen. Det blir julegåva i år.
Klokka 16 får vi nytt besøk. Då kjem Margrete og ungane til middag. Margrete og jentene skal på ballettframsyning, og gutane skal vere her i mellomtida. Det er kjekt med besøk i førjulstida-ja, elles også sjølvsagt.
Vi var ein bitteliten tur ned på Amfi, og det er frå parkeringsplassen der eg har tatt bildet.I dag har nevøen vår Roy Morten fødselsdag, og vi gratulerer.

4 kommentarer:

Hildegard sa...

Takk for ei koseleg frukoststund og takk for fersk sei-farse og -filétar!
Litt av ein fiskarmann du har...
Eidabesta

Hildegard sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Hildegard sa...

Beklager, kommentaren min kom in duplo.

arieldog sa...

Takk for mat og pass!

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...