torsdag, desember 15, 2011

Vermelding 15.desember 2010

Klokka er 12.30, det er overskya, regn og + 3 grader. Eg er glad til at eg får vere inne, men Nils har hatt seg 2-3 timar på sjøen og fiska sei. Som de ser, fekk han bra fangst. Her er nokre store og mange små. Reknar med at vi skal ha "levende pale" til middag i dag. Jammen bra vi har smør. Det er eit MUST til kokt fisk og flatbrød. Naboane har også blitt orientert, somme av dei likar fersk småsei. Dvs. den eldre generasjonen.
Sjekk de tøffe hua han har på seg! Den har eg strikka for fleire år sidan av Rauma finullgarn, og så har eg tova den i maskina. Det er den beste fiskehua han kan ha, seier storfiskaren. Strikka fleire slike huer den gongen, men veit ikkje om eg har mønsteret nokon stad.
Mens han var vekke, har eg fått støvsuga og rydda litt til helga; tek det ikkje så altfor nøye denne veka.DET blir neste veke. Sjekkar vermeldinga innimellom; ser ut til at vi får ei mild og våt jul.  Ingen "White Christmas" i år, slik det var i fjor, men så slepp vi også kulden.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...