søndag, juni 26, 2011

Vermelding 26.juni - 2011


Klokka er 15.15, temperaturen er +19 grader C og det er lettskya. Frå morgonen av var det sol og fint, men ikkje før var eg komen ut på altanen, så skya det over.
Nils og ungane for på sjøen relativt tidlig, og var heime i halv to -tida. Dei fekk ikkje mykje fisk, berre noko smårask til katten.
Fekk melding frå Margrete i 13-tida, då var dei på Lillehammer på veg heim.
No har vi ete middag: blomkålsuppe, svinefilet med bernaise og så fekk ungane is til dessert. No sit dei og kosar seg fram for datamaskina- dei blir aldri lei av data.
Rasmus med fam. skal snart vere framme i Billund/Legoland. Dei reiste grytidlig i dag.
Eg brukte mykje av føremiddagen til "kontorarbeid". Hadde ei veldig bra kartbok -spiralhefte rettare sagt- som vi har fått av Rasmus. Den var begynt å bli nokså lurvete, så no, når eg fekk giljotinen, tok eg og skar til arka, hadde dei i plastlommar,og i perm, så no har vi skikkelige og handterlige kart når vi skal på biltur. Eg er sterkt kart-avhengig.

By-kart og alfabetiske namnelister hadde eg mange i samme lomme. Det vart i alt 70 lommer. Hadde heldigvis kjøpt litt tjukke blanke lommer, som det var godt å sjå gjennom.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...