lørdag, juni 25, 2011

Vermelding 25.juni - 2011





Klokka er no 20.45. Det har vore overskya, opphaldsver i dag, og no er temperaturen +12 grader. No skal vi til å ete kokt sei til kveldsmat.

I dag var vi ein tur til Vik for å sjå kva som skjer i desse Festspel-tider. Sola var så vidt framme, så vi fann ut at Amanda trengde solbriller. Elles kika vi innom Bondens marked og der kom det ei dame bort til meg og spurde:" Do you speak English or do you speak Norwegian"- og eg svarte på brei Ørsta-dialekt. Ho trudde eg kom frå cruiseskipet som låg borte på Rystelandet. Elles var vi inn på bokhandelen , der posten var før, og henta ein giljotin til å skjere papir med, bestilte den forrige veke. Eg likar å ha kontorutstyret i orden.Ungane såg mykje der som frista, men vi var enige om at skuleutstyr ikkje var så aktuelt akkurat no.Det viste seg at ekspeditrisa(Heiter det det framleis?) visste kven vi var, ho er tanta til AnitaS. på Straumshamn. Erlend imponerte med å lese engelske tekstar på diverse bøker og ting.
Eg hadde halvkokt grauten før vi for, så det gikk raskt å lage middag då vi kom heim. Så vart det pause til klokka 16, då for dei på sjøen i lag med Hassan. Eg var heime og ordna litt i huset , la i hop klede etc. Det vart kokt småsei til kvelds i tillegg til "smørbrød." Ungane er kjekke og greie, det har ikkje vore ei sur mine på heile tida, så foreldra kan berre slappe av.

3 kommentarer:

solveig sa...

Vi har ete steikt makrell i dag!

arieldog sa...

Koseleg å sjå bilete frå fisketuren!

Hildegard sa...

Kjekt for ungane å vere på fisketur med besten.

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...