onsdag, juni 22, 2011

Vermelding 22.juni - 2011


 Klokka er snart halv sju. Ute skin sola som ho har gjort i heile dag. Blæs gjer det også, og temperaturen er + 17 grader.
Margrete, Amanda og Erlend kom til middag. Vi hadde brennsnut, og vaflar til dessert. Margrete skulle til tannlegen før ho reiste austover, og så leverte ho ungane her med det samme. Det er fredelige folk å ha på besøk. Det vart vel mykje data i dag, men etter kvart får vi finne på andre ting. No i ettermiddag tok Nils dei med til ein kamerat som har elghund. Tispa har nettopp fått eit kull med kvalpar som dei fekk sjå. Dei tok nokre bilde, men eitt eller anna er gale i dag, så eg får ikkje til å legge bilde inn på bloggen. La dei inn på FB så lenge. Eg låg på altanen og sola meg ei stund, før eg steikte opp resten av vaffelrøra. Erlend har prøvesmakt vaflar med Nugatti, og det var visst godt. 
No har dei sett i gang krokket-spel på plenen, så mora treng ikkje å engste seg for manglande mosjon. I morgon skal Amanda på dansetrening klokka 10, og fredag blir det ballettframsyning på Kulturhuset klokka 18.00. Eg har lova Ingeborg at vi skal komme, men Erlend er vel ikkje så begeistra. Begge jentene skal vere med. Eine delen av programmet har eg sett før.



3 kommentarer:

Olaug :) sa...

Nydelige hundar! Kva rase er dei ?

arieldog sa...

Kjekt å sjå at det går bra med dykk :)

Besta sa...

Rasen er elghund. Her går det heilt fint, Margrete,håper de får ein fin tur.

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...