mandag, juni 20, 2011

Vermelding 20.juni - 2011

Klokka er 17.00. Temperaturen ute er + 19 grader C. Det er lettskya og vind. Best som sola er framme, så er ho det ikkje. Vi la oss ut på altanen etter middag, for meg vart det for kaldt, men Nils heldt ut.
I dag var eg ganske flink før middag. Eg reidde opp på gjesterommet,pussa vindu, baka brød, vaska bad og kjøkken m.m. Nils var ute og klipte plen, men no er det han som er plaga med eine hofta, håper han kjem seg att, elles ligg vi tynt an.Han får plage med hofte eller kne kvar gong han skal klippe plenen, ja, særlig då.
Veit ikkje om eg klarer å klippe, har ikkje gjort det sidan vi hadde manuell klippar.
Som de ser har Nils fått not over jordbæråkeren. Det ser noko voldsomt ut, men har gjer det slik at vi kan gå oppreist under nota. I år er plantane fine, vi har funne ut at jordbærplantar treng mykje vatn.
Merkelig at det blæs så mykje, her plar det vere stilt nesten støtt.Margrete har det travelt på dagen sin, det er avslutningsfest for elevane i kveld, og ho er med og lagar til.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...