fredag, juni 17, 2011

Vermelding 17.juni - 2011

Klokka er ca. 17.45 og snart er også denne dagen gått over i historia. Det var nettopp ei regnbyge ute, før i dag har det vore opplett, men overskya. Temperaturen er om lag 17 grader C. Ja, eg må berre takke og prise for at vi var så heldige med turveret i går.
Dagen i dag starta heller litt brutalt. Eg låg vaken ei stund og høyrde på ei voldsom susing i røra, slik det er når ein tappar for fullt. Såg at Nils var vekk, så eg rekna med at det var han som styrte med noko. Men då eg såg på klokka var den berre 6.00. Eg stod opp og fann den tradisjonelle lappen på kjøkkenbordet om at han var ute og fiska. Dermed måtte eg finne ut kva det var som rann, og det forstod eg straks. Av og til hender det at vi gløymer å stenge krana der hageslangen er kopla til, og så blir trykket så stort at slangen losnar. Eg var ned og stengde, det vart stilt og eg la meg til å lese i lydboka som eg har på MP3-spelaren. Etter ei lita stund vart det slutt på straumen, så då stod eg like godt opp og sette meg til å skrive referat frå turen i går. Var ferdig før Nils kom heim.
Vi var nedover og handla litt, før vi åt kokt halvstor sei til middag, og då vart det ein skikkelig middagslur etterpå. Eg hadde vondt både her og der etter fallet i forgårs og etter all sittinga i går, så eg trur det gjorde godt å bli godt oppheta under teppe og dyne.
Ikkje før har det vore helg, så er det helg igjen, vekene vert kortare og kortare etter som åra går. Ønsker alle ei god helg!
.

1 kommentar:

Hildegard sa...

Trasig at du skulle skade deg, kan gjerne ta litt tid før smertene gjer seg. I tillegg går ein og irriterar seg på at ein kunne gjort ting annerleis og då hadde ikkje uhellet skjedd...

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...