torsdag, mai 16, 2024

DAGBOK 2024: 16 MAI



Idag har maskina mi fått ein ny ide; når eg vil ha små bokstavar; så skriv no store ; og nåreg vil ha store så skriv ho små: Derfor må eg sitte med ein finger på tasten heile tida:
eg får sjå om det betrar seg. I dag har det vore like varmt som i går og eg orka ikkje å gå på Vernet når eg kom heim att: Istaden prøvde eg å jobbe litt i hagen; med vekslande hell; men litt fekk eg no gjort. For morgondagen har eg ingen planar; eg har ikkje kjøpt klede ;ein  gong, og dei eg har veit eg ikkje om passar. eg veit ikkje kva eg skal gjere i morgon heller; men eg har no "timeplan i avisa: eg har brukt å vere i Laguneparken etter middag; fordi Erlend har vore med og spele der; men i morgon skal han spele ein annan stad. 
På bildet i dag ser det den første av tre rhododendron eg kjøpte i fjor, dei andre to blomstrar ikkje enno; men dei er samme sorten. Ja om eg ikkje har noko å styre med ein dag; så har eg no hagen,der blir eg aldri ferdig. Så vil eg ønske alle ein fin 17.mai:
I dag fyller barnebarnet Eivind 22 år, han er enno i Tromsø og studerer.

Ingen kommentarer:

  Klokka er no 16.35, temperaturen ute er +19-20 grader C, det er heilt utruleg å få det så varmt rett etter at snøen låg langt ned i fjells...